Her på våre kanter har vinden løyet og temperaturen stiger sakte men sikkert opp
og da ble det muligheter for en dykkertur etter kamskjell ved Kåvik holmene.
Dykkerflagget er satt opp.
Her er Jaanus Relo som gjør seg klar til å dykke.
Turen ned tok ca 1 time og det ble mange fine og store kamskjell.
Angående dykking så skal det nå snart startes dykker kurs i sommer
ute på Sveggevika brygge. Ønsker du mer info så se:
Bøyen viser hvor han er til en vær tid.
Her komer første ladning med kamskjell opp,bagene blir fultt med luft
og da var det bare å plukke nettene opp av sjøen.
Fesk kamskjell, må si at dette smakte nydelig rett fra sjøen.
Jaanus åpnet så jeg fikk smake ferske kamskjell og det smakte
litt mildere en de pakkene med crabsticks du får kjøpt i butikken,
og kjøttet minte om krabbe kjøtt men fastere i kjøttet er kamskjell
syntes jeg. I allefall anbefales det på det sterkeste denne maten rett fra havet.
Mange gode oppskrifter finner du også på nett av denne delikatessen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar